Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oferim diferents serveis per promoure la participació de les persones i les entitats de la ciutat. A través d'aquest espai posem a l'abast de les entitats, associacions i ciutadans i ciutadanes de Mataró els mecanismes per construir una ciutat més oberta i cohesionada socialment, i facilitar el desenvolupament individual i col·lectiu de les persones des d'una visió universalista, participativa i integradora.

Vetllem pel desenvolupament del Reglament de Participació Ciutadana i el funcionament dels òrgans i mecanismes de participació que aquest defineix, com els consells municipals de participació sectorials i territorials; el Consell de Ciutat; el Registre ciutadà; o els diferents processos de participació que s'endeguen a la ciutat, a través de la plataforma www.decidimmataro.cat

Des de l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats oferim assessorament, formació i suport a les entitats i associacions sense ànim de lucre de la ciutat, amb atenció personalitzada i organitzem cursos i sessions formatives. Gestionem el Directori d'entitats i el Punt del Voluntariat, i coordinem i impulsem activitats de ciutat on les protagonistes són les entitats.

Centre Cívic Cabot i Barba
(equipament accessible)

Notícies Canal RSS