Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 900 persones han participat en els tallers de recerca de feina durant el 2021

Escoltar

Més de 900 persones han participat en els tallers de recerca de feina durant el 2021

El programa “Anem per feina” continua donant suport a les persones que estan fent recerca activa de feina.

Taller “Tour virtual per l’empresa AMAZON”
Taller “Tour virtual per l’empresa AMAZON”

Més de 900 persones han participat, presencialment o en línia dels 117 tallers que el Servei d’Ocupació va programar durant l’any 2021.

L’oferta de tallers és molt variada i canvia mensualment, així les persones poden fer tants tallers com vulguin per millorar la seva ocupabilitat. Alguns dels tallers amb més demanda han estat “Gestió de les emocions en temps de pandèmia”, “Com fa el procés de selecció l’Ajuntament de Mataró”, “Descobreix el teu Ikigai a través del talent ocult”, “Autocandidatura”, i “Canals de recerca de feina”.

Com a novetats del 2021 es van estrenar uns tallers de suport emocional, que van ser molt ben valorats pels participants. “Gestió de l’estrès” i “El descobriment personal” van ser dos dels programats que van tenir millor rebuda.

Una altra novetat del 2021 va ser la posada en marxa dels tallers “Descobreix el sector de...”, tallers que tenen per objectiu presentar un sector professional per apropar-lo a persones que no saben de què volen treballar o altres que volen canviar de feina. Per tirar endavant aquesta proposta no ho fem sols, sino molt ben acompanyats d’empreses i professionals del sector a qui agraïm la seva col·laboració i confiança. Un total de 80 persones han participat en els tallers del sector del lleure, transport, logística, comerç i neteja. 

Totes les activitats són subvencionades per la Diputació de Barcelona, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el propi de l’Ajuntament de Mataró, i no tenen cap cost econòmic per a la persona participant.

El programa ”Anem per feina” continua el 2022 amb una nova programació consulta l'oferta i inscriu-te!!  

 

Publicat a