Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa 30 Plus finalitza una nova edició amb 120 contractes subvencionats

Escoltar

El programa 30 Plus finalitza una nova edició amb 120 contractes subvencionats

120 persones en situació d’atur accedeixen a contractes subvencionats de més de sis mesos en 93 empreses de la comarca del Maresme.

El passat dia 1 d’abril va acabar el període de contractació a través del programa 30 Plus.

Aquest programa ha permès la contractació de 120 persones en situació d’atur, de les quals un 37% han estat contractades de manera indefinida.

En aquesta edició han participat 93 empreses del Maresme. El programa, gestionat des del SOM, s’ha dut a terme en coordinació amb els Serveis Locals d'Ocupació de les poblacions d’Argentona, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera, Calella, Palafolls, Premià de Dalt, Premià de Mar i Vilassar de Mar.

Els sectors de contractació han sigut els següents: serveis , indústria, comerç i construcció.

De les 120 persones contractades un 63% han estat dones. La mitjana d’edat de les persones ha estat de 48 anys, tenint en compte que un 61% és major de 45 anys. Totes les persones estaven en situació d’atur i un 31% en situació de desocupació de llarga durada.

A banda de la subvenció que rep l’empresa, les persones contractades han realitzat una formació subvencionada pel programa de competències tècniques per millorar la seva ocupabilitat i l’encaix òptim amb la vacant a la que han accedit.

Des del SOM es continuarà amb l’execució del programa fins a finals del mes de setembre, fent seguiment a les insercions i acompanyant les empreses a fer els tràmits corresponents per sol·licitar i justificar la subvenció.

Publicat a