Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

.

Renfe convoca una nova edició del concurs de relats curts amb motiu de Sant Jordi

Coincidint amb el 175è aniversari de l’arribada del primer tren a la península, el tema del certamen serà “El primer viatge en tren” Els escrits es podran presentar fins al 16 d’abril a la secció de Rodalies de Catalunya del web renfe.com

Concurs relatas. Renfe.
Concurs relatas. Renfe.

Renfe convoca la tercera edició del concurs de relats curts, enguany emmarcat en la festivitat de Sant Jordi i en les activitats de l’any del 175è aniversari de l’arribada del primer tren a la península, en el trajecte Barcelona-Mataró.

La proposta és que les persones participants s’inspirin en aquesta efemèride i escriguin sobre el tema “El primer viatge en tren”. El concurs és obert a totes les persones a partir de 18 anys que redactin un relat d’un màxim de 200 paraules, ambientat als trens de Renfe-Rodalies de Catalunya, a les seves estacions i instal·lacions, a les línies o trajectes de la xarxa de Rodalies i el seu entorn.

Entre tots els relats presentats al concurs, el jurat seleccionarà els tres millors que obtindran els següents premis:

PRIMER PREMI. Dos bitllets d’AVE d’anada i tornada a qualsevol destinació de l’estat espanyol en classe Prèmium, amb seient XL Confort, restauració en plaça, selecció de seient, canvis, anul·lacions, etc. (El premi es podrà gaudir fins al 31 de desembre de 2023)

SEGON PREMI. ‘Experiència Terramar’ amb dues entrades per a l’espectacle de Sara Baras, el 30 de juliol, al Festival Jardins de Terramar de Sitges. Inclou accés VIP i una habitació doble (2 pax) amb esmorzar inclòs a l’Hotel Oficial del Festival de Sitges.

TERCER PREMI. ‘Experiència trens turístics Barcelona és molt més’ amb dos bitllets d’anada i tornada en un tren temàtic per fer el viatge inaugural dels “Trens Turístics Barcelona és molt més”. Aquest primer viatge, anomenat el “Modernisme Gourmet”, circularà entre Barcelona i Canet de Mar, amb l’objectiu de posar en valor el patrimoni modernista i la gastronomia d’ambdues ciutats. Els bitllets inclouen visites guiades, entrades i degustacions.

Els relats s’hauran de presentar a la secció de Rodalies de Catalunya al web renfe.com fins al diumenge 16 d’abril de 2023.  Els premiats es donaran a conèixer el dilluns 24 d’abril i el lliurament dels premis es durà a terme la quinzena següent a la celebració de la Diada de Sant Jordi.

+ Informació