Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2023

Escoltar

2023

L’obra de teatre «El cor del barri. Històries compartides a Cerdanyola» s’estrena a l’Espai Gatassa

L’Espai Gatassa acollirà l’estrena de l’obra de teatre «El cor del barri. Històries compartides a Cerdanyola» els dies 21 i 22 de gener, amb dues funcions diàries. Després de mig any de treball comunitari, ara es comparteix aquest projecte de teatre immersiu on l’espectador és part del relat. Es tracta d’una iniciativa que s’inclou en el projecte «Barris i Comunitats, motor de transformació social» subvencionat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de millorar la convivència en la comunitat i les seves relacions a partir de l’enfortiment de la xarxa ciutadana existent i la cohesió de les persones que hi viuen.

La Nit de l’Esport arriba a la 68a edició en una gala al Teatre Monumental el 27 de gener

La festa de l’esport mataroní se celebrarà el proper 27 de gener en una vetllada al Teatre Monumental que començarà a partir de les 20.30 h. La principal novetat d’enguany és l’avançament en el calendari amb l’objectiu que els reconeixements arribin un cop acabada la temporada que es premia. L’esport femení és el més destacat a nivell internacional en aquesta gala amb 6 nominades que sumen un títol mundial, dos sotscampionats mundials i tres títols europeus.

Mataró impulsa una enquesta per a les persones majors de 60 anys en relació a l’envelliment actiu

La Regidoria de Gent Gran Activa ha impulsat una enquesta amb l'objectiu de conèixer alguns hàbits de la vida quotidiana de la gent gran amb relació a l’envelliment actiu. Aquesta enquesta es fa en el marc d’un estudi que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que té com a finalitat conèixer millor el que fan les persones majors de 60 anys de Mataró en diferents àmbits: serveis, cultura, esports, associacionisme, voluntariat. També pretén saber com es valoren les activitats impulsades des dels equipaments municipals i com arriba la informació sobre l’oferta de la ciutat.

Mataró commemora el Dia de la Memòria de l’Holocaust i de Prevenció de Crims contra la Humanitat

El 25 de gener es portarà a terme la conferència institucional amb el títol “Les dones catalana a Ravensbrück. De l’anècdota a la història” a càrrec de la doctora en filologia espanyola i membre del Grup d’Estudis Exili Literari de 1939 (Gexel), Mar Trallero. El 27 de gener es farà l’ofrena floral davant del monument “Intolerància” al passeig de Carles Padrós.

Mataró presenta a Madrid les línies de treball que porta a terme en drets socials per lluitar contra les desigualtats

La regidora de Benestar Social, Laura Seijo Elvira, va explicar les actuacions que fa Mataró a favor de la igualtat d’oportunitats en el marc de la presentació de l’Informe de progrés 2022 de l’Estratègia de Desenvolupament Sostenible 2030 del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030. Entre les actuacions que es van posar sobre la taula hi ha, entre d’altres, el procés de transformació del servei de Benestar Social i el projecte del CareCityLab, el futur centre de recerca i innovació en l’àmbit sociosanitari.